om

En podcastserie rettet mod børn

I foråret 2019 fik vi en idé! Vi ville hjælpe børn med at lære kroppen at kende - sådan helt ind til benet, mellem ørene, under huden - og om alt det sjove og svære den hver dag sørger for at holde styr på for os.

Derfor skabte vi Barn, kend din krop! Vi brænder begge for at levere let tilgængelig og underholdende formidling af vigtig viden til børn.

om

Høj faglighed og underholdning med mening

Vi hedder Lærke og Anna er uddannede som henholdsvis læge og psykolog, og med afsæt i vores faglighed, ønsker vi at formidle viden om sind og krop i børnehøjde.

Hos Barn, kend din krop! arbejder vi ud fra en præmis om, at vigtig viden om kroppen også kan være underholdende. Der findes mange tilbud om underholdning rettet mod børn, og vi vil gerne gøre det muligt at lytte til noget som vækker eftertænksomhed, undren og nysgerrighed. Man kan for eksempel lytte med, mens man kører i bil, som godnatfortælling eller som en lille pause i sofaen.

Et trygt reklamefrit univers

Podcasten Barn, kend din krop! er et frivilligt projekt, som er blevet til med hjælp fra venner og bekendte. Der er således hverken reklamer eller andre økonomiske interesser i vores podcast.